sunnuntai 5. tammikuuta 2014

let the storm rage on

Sain wiltsulta haasteen, kiitos!

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa. Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Tässä ne (jostain syystä aika Disney-painotteiset) 11 faktaa:

1. Kävin tänään katsomassa Frozenin. Se ei ollut ihan niin hyvä kuin olin uskaltanut odottaa ja joitain turhia juttuja oli hirveästi ja se oli muutenkin vähän kummallinen mutta tykkäsin kyllä silti! Oli pari tosi hyvää biisiäkin siinä.


2. Mun tämänhetkinen ykköslemppariparasleffaikinä on Tangled eli Kaksin karkuteillä eli "Hiuksia nostattava seikkailu" ja mitä nimityksiä sille nyt vielä on. Yleensä sanon ihan vaan Tähkäpää. Pelottaa se hetki kun tajuan että oon katsonut sen liian monta kertaa eikä pysty enää, mutta se on toivon mukaan vielä kaukana tulevaisuudessa monen katselukerran päässä.

3. En yleensä kuuntele hirveesti varsinkaan mitään Disney-leffojen soundtrackeja mutta nyt mulla kyllä pyörii tuossa Tangledin ja Frozenin parhaat koska niissä nyt vaan on hyviä lauluja.

4. Kaunotar & Hirviö saattaa kyllä silti olla sellainen ettei mikään koskaan syrjäytä sitä, oivoi. (Tyttö sekä hän!)

5. Ylipäänsä Disney-leffat on ihan huippuja, vaikka musta tuntuu että mun yleissivistys niihn liittyen on jäänyt vähän vajavaiseksi joiltain osin. Esim. Herkulesta en muista koskaan nähneeni kunnolla kokonaan ja Leijonakuninkaankin näin ensimmäisen kerran vasta lukiossa ja varmaan mulla on jotain muutakin oleellista jäänyt väliin.

6. Niistä perusklassikkoprinsessaleffoista en kyllä ihan hirveästi välitä Kaunotarta & Hirviötä lukuun ottamatta, esim. Lumikit ja muut on vähän nääh. (En kyllä tiedä lasketaanko Kaunotarta & Hirviötä "perusklassikkoprinsessaleffoihin" kun eihän Belle edes ole prinsessa, vaikkakin Hirviö on kyllä prinssi.)

7. Ois ihan kiva elää jossain Disney-leffassa jos siihen sisältyisi joku Flynn Rider kautta Eugene Fitzherbert tai Kristoff poroineen.

8. Nyt en keksi enää yhtäkään Disneyn leffoihin liittyvää faktaa ja pohdin että pitäisikö mun laittaa lopuiksi jotain yleisiä faktoja joita ei tässä blogissa ole vielä esiintynyt vai onko se vaan tosi tylsää kun ei mulla taida olla edes täällä mitään uusia lukijoita. Laitan ehkä silti.

9. Opiskelen sisäoppilaitoksessa. Se on muuten tosi jees mutta kauhistuttaa jo valmiiksi huominen kun pitää raahata taas puoli elämää sinne liian painavissa laukuissa neljässä eri junassa. Hyi.

10. En vaan keksi enää yhtäkään faktaa mistään ja nyt aion olla pahis ja olla keksimättä tuon viimeisen ja siirtyä suosiolla kysymyksiin. Yhyy.


1.Tykkäätkö siivota?
Joo jos siivoan omasta vapaasta tahdostani. En mä siivoamista muutenkaan mitenkään ylivoimaisesti vihaa.

2. Keräiletkö mitään?


No siis tykkään cd-levyistä ja leffoista (leffoista iso osa on kyllä opistolla eikä tuossa kuvassa). Kirjojakin varmaan tavallaan keräilen.

3. Vietätkö enemmän aikaa kavereiden kanssa vai yksin?
Riippuu vähän missä olen mutta ainakin opistolla varmaan kavereiden kanssa. En ole ihan varma, se vaihtelee tosi paljon kaiken mukaan, mutta yleisesti ottaen koen olevani ihan tarpeeksi sekä yksin että kavereiden kanssa.

4. Millä kulkuvälineellä kuljet mieluiten?
Bussilla varmaan jos julkisista puhutaan. Ennen tykkäsin eniten junista mutta opistoreissaamisen myötä oon saanut niistä vähän yliannostuksen. Ihan normaali autokin on kiva kulkuväline jos on hyvä seura. Tykkään myös pyöräillä!

5. Onko maailma paska paikka?
Ihana kysymys. :D En tiedä mitä vastata kun aloin ajatella liikaa ja menin solmuun. Joo ja ei.

6. Uskotko että muuallakin on elämää kuin vain maapallolla?
Olisihan se vähän outoa jos ei olisi.

7. Tunnistatko tähtikuvioita?
...Otavan...

8. Onko siulla jotain outoja ruokamieltymyksiä?
En mä tiedä? En esim. pistä ketsuppia (tai riisimuroja) puuroon tai mitään sellaista mutta joitakin ihmisiä joskus ihmetyttää mun luovat leiväntäyttämisratkaisut (kalapuikkoleipä on hei hyvää).

9. Oletko koukussa johonkin?
No esim. internetiin. En mä ainakaan fyysisesti tietääkseni ole mihinkään koukussa.

10. Kuinka monta varvasta apinalla on?
...mitä. Pakko myöntää että googlasin, kymmenen vaikuttaisi olevan. (Olisin mä itsekin sen kymmenen kyllä arvannut mutta oli ihan pakko varmistaa.)

11. Onko jokin bändi muuttanut elämääsi suuresti?
En tiedä onko mikään yksittäinen bändi mitenkään "muuttanut suuresti" mun elämää, lähinnä musiikki yleisesti enkä siinäkään osaa sanoa sitä muutosta, enemmänkin se on vain vaikuttanut tosi paljon. Tuntuu että kaikki musiikin tuoma muutos tai vaikutus on tosi monen bändin yhteinen summa eikä niinkään minkään yhden bändin tekosia.

Ja nyt oon taas huono enkä aio haastaa ketään, tämäkin haaste on mennyt ympäriinsä jo niin monta vuotta etten tiedä huvittaako ketään enää edes niin hirveästi tulla tähän haastetuksi!

2 kommenttia: