tiistai 21. tammikuuta 2014

huurteinen seikkailu

Niin paljon lunta ja pakkasta että piti tosissaan tapella itseni kanssa siitä pistänkö otsikoksi "much snow. such winter. wow." Mut voitin tappelun vaikka ei se varmaan hirveesti auta nyt kun kerroin sen tuossa joka tapauksessa. Nyt siinä on sitten jotain vähintään yhtä taiteellista, koska katsottiin tänään taas Frozen(!!!), yhyy mistä saan lisää hyviä animaatioleffoja.

Kuitenkin, käytiin tänään Mandin kanssa katsomassa maailmaa opiston pihalla. Oli nättii.


Pihalla on joku random rautatangoista väännelty pallo, totta kai luikahdin jotenkin sinne sisään ja kaikki oli hauskaa niin kauan kunnes sieltä piti jotenkin päästä poiskin enkä millään muistanut missä oli se tarpeeksi iso kohta josta menin sisään. Selvisin kuitenkin!


"Hehe otetaan meidän lapasista kuva joo tehään niistä sydän hehe tulipa hieno"


Tää blogi on vähintään yhtä kohmeessa kuin mun sormet ja varpaat tuolta kuvausreissulta tullessani, mut tää nyt vaan hengailee täällä kun tarvin jonkun paikan minne tunkea kuviani silloin harvoin kun niitä otan. Kohta alkaa abeilurumba taas, jos jollain on mulle penkkariasuehdotuksia niin niitä otetaan vastaan!

6 kommenttia:

  1. rakastuin tohon kuvaan missä makaat tuol maassa c: se on upee:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos, siitä kunnia mandille! (tosin itehän makaan siellä taiteellisena mut niiku.) ei se saanu silti yhtään noteja tumblrissa ):

      Poista
    2. Minäkin olin tulossa kehumaan tota samaista kuvaa! (Ja hei mäkin oon joskus tumblrissa laittanu jotain omaa matskuu ja ollu ihan jeejee ja sit on tullut tyyliin yks note mun siskolta tms ja oon ollut ihan pettynyt ::D i feel ya!) PS. vähän siisti toi pallojuttu!! :D

      Poista
    3. Hih, kiva että siitä tykätään, makasin sentään ylikylmässä ilmassa lumihangessa ihan vaan sitä varten :'D (se tosin oli yllättävän miellyttävää eikä ollenkaan niin kylmää ku vois kuvitella). Ja joo noin käy ihan joka kerta, aina kaikkiin semmosiin mun mielestä vähemmän laadukkaisiin kuviin tulee jotain yli kymmenen notee ja sit niihin joista oikeesti oon ylpee tulee just se joku yks :'D PS. joo se on loistava!

      Poista
  2. Oi, sulla on ihana blogi. Ja ihania kuvia ♥

    VastaaPoista